Förbättra din hälsa

Känner du dig ofta trött, blir du lätt sjuk eller har du ont i lederna? Då bör du överväga att komplettera kosten med ett kosttillskott. Med bra tillskott kan du enkelt få i dig de vitaminer och mineraler som din kropp behöver för att må bättre.

Om du känner dig nere ibland bör du komma ihåg att du inte är ensam. Många upplever nedstämdhet, stress och trötthet i vardagen. Det finns flera varningsklockor att vara uppmärksam på, bland annat sömnsvårigheter, problem med maten och konstant trötthet. Det finns dock några saker du kan göra dagligen för att förbättra din psykiska och fysiska hälsa.

Är bra mat & kosttillskott

Bild på en idrottare som springer och nyttig frukt och grönsaker i bakrundenSe till att få i dig god och näringsrik mat som kroppen mår bra av. Fyll tallriken med mycket frukt och grönt, vegetabiliska oljor, baljväxter, fullkorn och magra mejeriprodukter. Det är en bra idé att komplettera kosten med ett kosttillskott för att säkerställa att du får i dig de vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att må bra. Du kan handla vitaepro på www.vitaepro.se och få snabb leverans. Vitaepro är Sveriges mest sålda kosttillskott. Det hjälper bland annat mot trötthet och muskelvärk samtidigt som det stärker immunförsvaret. Tillskottet innehåller även vitamin D som många behöver, särskilt under vintern.

– Det gäller små barn och äldre men också de som inte äter viss mat och/eller inte får sol, skriver Livsmedelsverket på deras hemsida angående grupper som behöver ta tillskott med D-vitamin.

Rör på dig & sov gott

Daglig motion, gärna 30 minuter i raskt tempo är viktigt för hälsan. Daglig fysisk aktivitet ger minskat sötsug, lägre vikt och ökad livslängd. Detsamma gäller sömnen som behövs för att din kropp ska kunna återhämta sig. Sov 7-8 timmar per natt och gärna på regelbundna tider.